A vakcina által kiváltott VAIDS esetek száma növekszik a tömeges oltás miatt

Blog05

Natural News ) A The Lancetben megjelent új cikk azt sugallja, hogy minél több „vakcinát” kap egy személy a vuhani koronavírus (Covid-19) ellen, annál védtelenebb a VAIDS nevű AIDS-szerű immun-sorvadási szindrómával szemben .

Az oltással szerzett immunhiányos szindróma közvetlenül az első injekciós kör után kezdődik. A szakértők pedig attól tartanak, hogy minden következő „erősítő” oltással az „immunerózió” folyamata tovább gyorsul.

Kutatásuk során a tudósok összehasonlították a svédországi beoltott és be nem oltott emberek egészségügyi eredményeit. Mindkét csoportban körülbelül 1,6 millió egyedet vizsgáltak kilenc hónapon keresztül.

Amit felfedeztek, az az, hogy a teljesen beoltottaknak csak nagyon rövid ideig – legfeljebb hat hónapig – van immunvédelme. Ezt követően az injekciók által kiváltott mesterséges „immunitás” gyorsan gyengül, így a teljesen beoltott személy nem kap védelmet semmiféle fertőzés ellen.

Az oltatlanokról eközben kiderült, hogy megőrizték a valódi és tartós immunitást, mivel a testüket nem szúrták meg az immunrendszert lebontó tüskefehérjékkel és más rejtélyes vegyi anyagokkal, amelyekről ma már tudjuk , hogy az injekció beadása után hétről hétre letörik az immunrendszert.

„Az orvosok ezt a jelenséget az ismételten beoltott „immuneróziónak” vagy „szerzett immunhiánynak” nevezik, ami a szívizomgyulladás és más, vakcinázás utáni megbetegedések megnövekedett előfordulását magyarázza, amelyek vagy gyorsabban érintik őket, ami halálhoz vezet, vagy lassabban. , ami krónikus betegséghez vezet” – számolt be az America’s Frontline Doctors (AFLDS) a tanulmány eredményeiről.

A ‘Covid jab’-ok a szervezet immunválaszának fokozatos gyengülését idézik elő.

▬▬▬

Fontos megjegyezni, hogy a covid vakcinák valójában nem vakcinák, legalábbis nem a hagyományos értelemben. Azt csinálják, hogy a sejtek az egész testben az állítólagos SARS-CoV-2 vírusnak csak egy kis részét termelik: a tüskefehérjét.

Ahogy már régóta figyelmeztettük, ezek az injekciók az emberek testét gyalogló fehérjegyárakká változtatják, aminek következtében a szervezet antitesteket termel ellenük. Ezzel azonban komoly problémák vannak, amelyek a szervezet védekezőképességének és működésének fokozatos leépüléséhez vezetnek.

„Először is, ezek a vakcinák „félreképzik” az immunrendszert, hogy a vírusnak csak egy kis részét (a tüskefehérjét) ismerje fel” – magyarázza AFLDS. “Azok a változatok, amelyek kismértékben különböznek ettől a fehérjétől, képesek kikerülni a vakcinák által létrehozott antitestek szűk spektrumát.”

„Másodszor a vakcinák „oltásfüggőket” hoznak létre, ami azt jelenti, hogy az emberek függővé válnak a rendszeres emlékeztető oltásoktól, mivel csak a mutáló vírus egy kis része ellen kaptak „oltást”” – teszi hozzá a csoport. „Dr. Kerry Chant ausztrál egészségügyi miniszter kijelentette, hogy a COVID örökké velünk lesz, és az embereknek „meg kell szokniuk” a végtelen számú oltást. “Ez az oltás és az újraoltás rendszeres ciklusa lesz.”

A harmadik dolog az az egyszerű tény, hogy a szúrások semmilyen módon nem akadályozzák meg az orr és a felső légutak fertőzését, ahol a teljesen beoltott emberek általában a legmagasabb vírusterhelést mutatják. Emiatt a teljesen beoltottak a rettegett „szuperterjesztőkké” válnak, és komoly veszélyt jelentenek a társadalomra.

New York Times egykori riportere, Alex Berenson arra figyelmeztet, hogy az injekciók által kiváltott, a koronavírus tüskeproteinjára adott határozatlan és ellenőrizetlen autoimmun válasz „antitestek hullámát, az úgynevezett anti-idiotípusos antitesteket vagy Ab2-ket hozhat létre, amelyek még sokáig károsítják az emberi szervezetet Maga a Sars-CoV-2 vagy azok a tüskefehérjék, amelyeket a lövések hatására a szervezet sejtjei termelnek.”

A tüskefehérjék maguk is termelhetik ezt a második antitesthullámot, módosítva az immunrendszer kezdeti válaszát azáltal, hogy kötődnek az első antitesthullámhoz, és végül elpusztítják azt.

A legfrissebb hírek a covid „vakcinák” által okozott szapora károkról a ChemicalViolence.com oldalon találhatók .

A cikk forrásai a következők:

AmericasFrontlineDoctors.org

NaturalNews.com